Corporate Planner

Corporate Planner voor CIO’s

De gebruikersbehoeften voor uw IT-omgeving groeien, net als het aantal nieuwe technologieën en mogelijke programma’s in uw omgeving. Vaak wordt dit aan elkaar geknoopt met Excel. De gevolgen zijn een beperkte security, meerdere versies van de waarheid, geen vaste back-ups oftewel een beperkte beheersbaarheid. Met Corporate Planner wordt u centraal de baas over de data. Door automatische back-ups, een centrale security en de standaard connectoren hebt u alles om makkelijk goed beheer te voeren.

Demo aanvragen Lees meer

Corporate Planner voor CFO’s

In de functie van CFO wordt er steeds meer van u gevraagd. In al die drukte is het essentieel dat de informatie die u toekomt, nauwkeurig, snel en juist is. Met Corporate Planner geeft u uw team de mogelijkheid om strategische, financiële en operationele planning, consolidatie en rapportage snel en efficiënt te realiseren. Corporate Planner ondersteunt uw team om meer kwalitatieve waarde toe te voegen aan de cijfers en helpt zo ook u beter bij de invulling van uw rol. Zo weet u hoe de organisatie er vorig jaar, nu en in de toekomst voor staat.

Demo aanvragen Lees meer

Corporate Planner voor Controllers

Corporate Planner betekent voor u sneller en effectiever te werk gaan. De dagelijkse vragen over financiële informatie waar controllers mee om moeten gaan worden zo makkelijker om te beantwoorden. Tijd wordt bespaard door het automatiseren van data invoer. De datakwaliteit wordt verbeterd door alle informatie in één systeem te zetten; zonder dat de behoefte ontstaat om de data te verrijken in Excel. Zodoende ontstaat er meer tijd voor analyses en kunt u de business nog beter ondersteunen.

Demo aanvragen Lees meer

Corporate Planner voor CEO’s

Het uitwerken van de strategie is één ding. Zeker stellen dat deze strategie ook daadwerkelijk behaald wordt is een heel andere. Met Corporate Planner bent u in staat om continue de strategische targets te monitoren en kunt u ieder moment van de dag beslissingen nemen op basis van de juiste informatie. Maak analyses, onderneem direct actie of breng verandering op gang. Corporate Planner geeft u de mogelijkheid om vooruitgang te boeken en om dit op een algeheel of juist gedetailleerd niveau te meten.

Demo aanvragen Lees meer

Onze cases

Oplossingen

Contactgegevens

Planning Control

Elektronicaweg 16a

2628 XG Delft